Framgångspodden träffar Sveriges mest framgångsrika personer: entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. I avsnitt nr 146 av Framgångspodden är Thomas med och pratar om boken Omgiven av idioter samt hur man hanterar olika människor.

Lyssna via Acast.se eller där poddar finns.

Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig förstå vad du säger – hur tydlig du än är. Visst är det ett mysterium?

Välkommen till en rad uppfriskande aha-upplevelser – möjligen även en eller annan åh nej-upplevelse – och med lite flyt är det inte du som är idioten. Efter att ha lyssnat på den här podden kommer du att förstå vad din omgivning egentligen vill säga dig. vi går igenom de olika färgerna, röd, grön, blå, gul. Du kommer radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning och förstå hur du ska agera mot vissa personer. Författare till ”Omgiven av idioter” som sålts i hundratusentals x: Thomas Erikson